Lokalvård Stockholm

Effektiva och miljövänliga städtjänster

Miljö

För oss är miljön oerhört viktig. Många företag inom lokalvård i Stockholm och andra delar av landet påstår att de arbetar miljövänligt, men det sträcker sig ofta bara till att man torkar med mikrofibertrasor. När det kommer till grovstädning finns det mycket övrigt att önska.

När du arbetar med oss får du däremot ett väl genomtänkt miljöarbete som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi använder oss genomgående av naturliga och miljövänliga rengöringsmedel så långt det är tekniskt möjligt. Samtidigt kan vi garantera att vi inte behöver kompromissa gällande kvalitet eller resultat.

Hjälper kunden med miljön

Vårt miljöfokus innebär att det inte bara är vår verksamhet som ska bli mer miljövänlig utan vi hjälper även våra kunder, till exempel genom att leverera sopsäckar och andra plastpåsar av biologiskt nedbrytbara material.

De produkter vi använder lever upp till alla i Sverige godkända miljömärkningar. Produkter som kräver certifiering är certifierade.

Vill du veta mer om vårt miljöarbete, våra produkter och vad de innehåller är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna hur vi arbetar och med vilka material.

Vi utför alla städjobb snabbt, effektivt och miljövänligt.