Lokalvård Stockholm

Effektiva och miljövänliga städtjänster

Om oss

Som ett av de ledande städentreprenadföretagen inom miljövänlig golvvård, städning och annan lokalvård i Stockholm erbjuder vi heltäckande tjänster till kunder i hela Storstockholm. Vi erbjuder dessutom kompetenta flyttjänster. 

Tack vare ett unikt produktsortiment och spetskompetens inom miljövänlig städning lever vi upp till - och överträffar - alla kriterier som ställs för samtliga i Sverige godkända miljömärkningar.

Hos oss är det inte bara du som kund som får rena lokaler, vi ser även till att vi har ett rent samvete gentemot våra anställda och miljön.

Erfaren och välutbildad personal

Med lång erfarenhet och välutbildad personal löser vi dina behov av städning, lokalvård, fönsterputs, golvvård med mera. Vårt mål är att växa till det största städentreprenadföretaget i Sverige och göra riktigt miljövänlig städning till något som är självklart.

Du som kund kan känna dig trygg då vi har försäkringar som täcker såväl vårt företag, våra anställda och dig som kund. Om du har specifika krav gällande försäkringar, sekretess eller certifiering vill vi gärna möta dina önskemål. Ange gärna detta när du kontaktar oss.

Vi utför alla städjobb snabbt, effektivt och miljövänligt.